Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så kom

 

 

 

 

kom jag att drömma

 

vinterbäddstäcke

höljde min frusna stjälk

 

att dina händer

omslöt mitt hjärta

 

 

 

kom jag att vakna

huttrande

 

eldglöd

målade takets

valv

 

fresker i järnoxids

smak

 

det

vilket ej ses

är hur trädrötter kan

blomma




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-10 18:42



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Så kom trädrötter att växa under frusenhetens vingyta.
2020-08-25

    Birgersdotter VIP
Vackert..att få sitt frusna hjärta värmt.
2018-02-11

    ej medlem längre
Drömma så vackert
skriva så innerligt
ömtåligt och vemodigt
2018-02-11

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbar
2018-02-10

  Ronny Berk
Blomsterspråk, jag tycker om !
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser