Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

könens språk





Innan


När han vill
talar han mycket
( om sig själv...vill göra intryck )
kvinnan ligger lågt
lyssnar intensivt efter tecken
( tänker "han kan ju iaf prata" )


Under


Kvinnan pratar
( tar igen vad hon förlorade vid dejten )
mannen är trött
har redan börjat tänka på annat


Efter


parterapi
en-två samtal


vad fan var det där för nåt vi gjorde ?


men aldrig frågan
vilka är vi
tillsammans ?
ska vi drömma ihop ?




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-10 20:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tack! Ska ställa den frågan...
2018-02-14

  Peter Olausson VIP
Ja: kärlek är att vara tillsammans, med våra kroppar likväl som med våra själar (vad det nu än är). Det är fantastiskt att vi är människor som har förmågan att älska, och att drömma. Att kunna göra det tillsammans är i sig en dröm.
2018-02-10

  Gunnar Hilén VIP
Tack Kerstin skriver
2018-02-10

  kerstin skriver VIP
jag tycker vi ska ställa den frågan tidigt, vad drömmer vi om. tillsammans! Bra Gunnar!
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP