Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankars flöde

Som ett vattenfall porlar tankarna över medvetandets stenar
Varje sten förändrar dess strömmar
jag parerar och dansar med

Ibland strömmar det mot den mörka botten
ibland skvätter det droppar mot den varma solen
obändligt med stänk av slumpens virvlar

Vackert,vilt men ändå riktning åt något håll
Jag är tacksam
Jag är vrång
Jag lever med dess flöde
vare sig jag vill eller ej




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-10 21:58



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Snyggt! Så är det, bra beskrivet.
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ