Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En livsresa

Tiden som är här. Som genom en resa
En livsresa som tar oss med runt vår bild av resan
Som låter stjärnstoftet garnera vår hud
Som växlar som stenar

Stenar som lägger grunden till vårt tänkande
Stenar som rullar
Och lägger kaos bakom sig
Viljan finns att tyst som graven

lägga band på mig




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 162 gånger
Publicerad 2018-02-10 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson