Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sökare

Att söka sig fram genom gräset
Att låta de ta tag i dig.

Att känna dess dagg mellan tårna
Att ändå vara närvarande




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 163 gånger
Publicerad 2018-02-10 23:50



Bookmark and Share


  ULJO
Naturens under vid dina fötter
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson