Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAPPERSLAPP

Jag kan lika gärna
skriva på en papperslapp
det jag skriver här

men jag  vet
att mina ord
färdas i rymden
och att det finns någon där


som läser det jg skriver
kallar mej för pessimist
det tycker jag är trist

men den dagen
jag är optimist
då fattas orden
det är sant och visst

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-11 17:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det går upp och ner hela tiden...
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP