Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens högra hand så söt

Han tror han är gårdens konung
svansar runt med sina vassa klor
inbäddade i sina breda tassar

Ser vildheten i leken
lurar i busiga ögon
vinklas fram
i attackens linda
där leken blir allvar
där döden lurar
för oskulden
med sina glänsande
vackra vingar

Döden lurar
i mitt sötaste fluff
två själar
vild
vacker
som delar min svansande fnuffs.




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-13 01:03



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Det bor en tiger i var katt :)
2018-02-14

  Cikoria Blå VIP
Jag läste boken om katten BOB alldeles nyss.
Det beskrevs där hur den katten tog en mus.
Den här dikten beskriver detsamma om en annan katt.
Fascinerande djur. Och lite människoliknande...
Gillar din dikt.
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ