Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt frågar min hjärna varför,varför och såklart varför! Nästa tanke brukar vara,vad vägrar min "verklighet" att förstå? Om jag tänker för mycket? Det kan du ge dig fan på! :P


Lycka det enda sanna

Lycka
Alla söker
De flesta finner
Alla saknar den

Älskar
Jag älskar
älskar att gråta
ty det säger mig att jag älskat
på riktigt

Det finns många sanningar dolda
fast nog är de flesta uppenbara om man har klara ögon
och ett öppet sinne

Så många saker som fördunklar
tro
kärlek
avund
hunger
lust
berusning
förakt
regler
förväntningar
ursprung
förvanskningar
törst
girighet
tilltro
beskydd
övertro
narcissism
adhd
add
normalitet
asberger
paranoia
autism
modet
orginalitet


Listan kan nog fortsättas med mycket mer än så

Så säg mig nu finns det någon med i sanning öppet sinne och klara seende ögon?

För mig är detta vad människan är!
Ofullständig och alltid oerhört kapabel att ställa till med ondskefulla ting
Fred är en dröm för de som tror att de äger sanningen och godheten!


Ondskan lurar alltid på andra sidan
Andra sidan är alltid sedd från vår egen fördunklade värld




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-13 22:26



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Förmodligen bara en livsvill själs tidsfördriv i sin egen lilla bubbla ;)

Jag går vidare i livet med förbundna ögon för att liksom den blinda hönan hitta ett frö....
2018-02-14

  Fulbergarn
en text att läsa några gånger
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ