Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte hinna

förbi varandra
skyndar vi genom livet

måste hinna
inte hinna

vi hinner inte stanna
hinner inte mötas

själarnas permafrost




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-14 12:11



Bookmark and Share


  Futureprincess
Ja så meningslöst och så blir människor sjuka istället av stressen!
2018-02-14

    ej medlem längre
Nutidens sjuka....
Klokt skaldat.
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP