Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syskonseparation

Vi var vänner.
Vi bråkade.
Vi lekte.
Vi bråkade igen.

Tiden tog oss båda två
men det blev värst för dig.
Vi skiljdes från varandra en sommar
och 7 sommar hann gå efter det.

Vi minns varandra än
men känner inte längre den andre.
Vi bor i samma stad
Men sjukdomen byggde en hög mur.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 973 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-14 17:24



Bookmark and Share


  Niliboy
Det är inte roligt om ett syskon vill härska å vara överlägsen mot en. Inte för att jag vet hur det var för dig!
2018-02-15

  morgonstjärna VIP
avstånd behöver inte vara det
om man är syskon
<3
2018-02-14

  anits VIP
Berörande och mycketgripande skaldat!
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream