Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvinden

Ärlighetens skugga når djupt in i själen.
Ödslighetens blåa berg skymtar bakom tunga moln
sommarvinden har förlorat sin värme,
gemenskapens tid är krossad,
krossad av sjukdom.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 205 gånger
Publicerad 2018-02-14 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen