Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti natt

Nu äntligen är du tillbaka, Augustinatt. En hel månad ska vi vara med varandra.
Jag ser på dina stjärnor som lyser, och alla stjärnfall du ger mig.
Jag önskar, ta hand om mina kära.
Den klara nattluften tar hand om mig och mina tankar, och bevarar mina hemligheter.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-24 17:57



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fint.
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen