Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetiska formuleringar

Poetiska formuleringar, suddiga meningar, läsaren funderar.
Hur menar han ?
Känn efter själv !
Så lätt att vara frågande men inte förstå.
I livet vandrar man genom mörka gränder och upplysta vägar, välj själv.
Endast jag äger mitt ord.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-25 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen