Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka moln

Jag dök ner i en iskall vak,
vaknade upp på en sommaräng
solen värmde och åskan var borta.
En evighet förflöt innan höstens mörka moln visade sig.
Vintern bäddade in mina känslor och våren kom vilse.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-23 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen