Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta ögon

Jag är trött av alla drömmar som går sönder
och solstrålar som vissnar i skuggan.
Tröttheten hämtar andan när tårarna tystar min längtan.
Trötta ögon gråter lätt.
Jag är drömmarnas fånge
sanningen är min väktare.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-16 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen