Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Nu äntligen är hösten här, det blåser hårt i träden här
utanför när sommaren säger adjö
Varje dag jag vaknar blir dina färger bara fler
Jag tar in i själen allt jag ser,
tar in allt jag hinner, innan den försvinner
Jag tar hand om hösten,
Den tillhör mig.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-21 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen