Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min säng

du är fin
dricker vin

jag möter
och stöter på dig

vi går hem
närmare fem

fulla
vi ska k****a

stöka
i mitt kök

med refräng
i min säng

morgonen
blir sen

vid två säger du
”jag måste nog gå”

”men om du vill ses vi igen”
”om du vill kan jag bli din flickvän”




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 656 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-14 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP