Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök till möte

Någon försöker tala med sin luta
en cümbüs som vilar
nära kroppen

Jag ser hans fingrar söka
Men tonerna flyr som fåglar
ut ur världen

flyger bort ur det som är




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-15 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP