Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik på hjärnan

ibland får jag nån låt på hjärnan

denna vecka har jag spelat Pachelbels ”Canon” med många av mina elever

inte så bra idé
för nu har jag den så på hjärnan att den håller på och gör mig galen

D A Bm F#m G D G A

upprepa ad nauseam…




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-15 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
igenkänning!
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP