Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Bosse Hellsten

skriva på en riktig skrivmaskin

name-droppingens kung

ut till gränslandet
mellan civilisationen och den vilda ödemarken

civilisations- och samhällskritikern

ironi, svart humor och självdistans

manlighetens försvarare i detta feminismens tidevarv

jag började skriva innan jag hade läst dina diktsamlingar
och jag tänkte om mitt eget skrivande att ”är detta poesi?”

när jag läste dina dikter insåg jag
att jag själv skriver lite likadant som du

du har gett mig självförtroende
du har fått mig att våga kalla mig poet

Bosse Hellsten – en riktig jäkel
eller var det ”Jökel”?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-15 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP