Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ssschhh...

nu sover poeterna

nu vilar orden

poeterna samlar kraft
måhända i rusiga drömmar
saknandes all sans och logik

blodet rusar i sovande poeters ordomlopp

poeterna sover
orden bara vilar

snart vaknar poeterna
måhända med hjärnor som ömmar
de rör sig som i trans dessa levande lik

orden vilar inte längre

skynda skynda

röda ögon statuerar exempel från hedniska bravader
flinka fingrar formulerar meningar till ordkrevader

BOOMBADABING!

god morgon poeter






Fri vers av Isla Estrecho
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-06-04 04:51



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken härlig morgonpoesi...till oss alla...så även från oss till dig!
2006-06-11

  Shininkagemusha
Vilken hälsning!

Boomkabam tillbaks och skål med kaffekoppen.
2006-06-06

  Cris
God morgon...eller middag rättare sagt..
ja så är det med oss....en del sover, de flesta,
och ju längre dagen går vaknar fler upp,
och orden föds och flödar....:-)
2006-06-04

  sol
morrn vännen

det som är mest utmärkande på poetträffar är just orden - de kastande, träffande, krånglandes,gripande,jättemångtydiga orden som ekar omkring i ettl itet universum...
den känslan väcker du här...i mej
vi vill ALLTID förmedla!

jag är vaken! är du?...klockan strax sju!
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho