Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rum

antisocialiserad
borde haft ett

hum

trivialiserad
borde sagt nåt men

stum

minimerad
standardiserad
på eget bevåg

dum




Övriga genrer av ruddy good
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-15 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ruddy good