Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spellistor

jag gör inte spellistor på Spotify
jag lyssnar inte på spellistor heller

jag lyssnar fortfarande på album
jag är en fossil, jag vet

när jag kör bil kan jag däremot
välja typ Esbjörn Svensson Trio och shuffle

och så avnjuta ett flera timmars
Esbjörn Svensson Trio- maraton




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2018-02-15 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP