Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vilade och tankarna dök ner. Undrade om livet låg gömt under mig.


Jag såg in under sängen

Jag såg in under sängen och såg min vardag!

Ett grått landskap
fullt av dammråttor
Visst finns det hemliga önskningar gömda
men det enda mina smutsiga ögon ser är
alla dessa dansande gråa dammråttor

Tårar föll
de formade spår i det gråa
men de försvann omärkta
bland de oändliga dammkullarna

En man irrande bland kullarna
utan kompass




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-16 21:23



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Oj, den här är helt enastående.
Gillar verkligen.
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ