Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rak kärlek


I vårt fantastiska samhälle
Olof Palmes död har skapat åt oss
där total känslomässig
politisk
och moralisk
förvirring råder
kan jag hata vem som helst
och följaktligen
vilja träffa vem som helst
bara för att försöka
ta reda på vem jag är
vill du älska med mig ?
eller ska vi hata varandra
till glädje för var och en ?




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-16 22:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klipskt skrivet!
Kärlek o hat
Olika sidor
på samma
Mynt?
:}

2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP