Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets teater

Utveckling framåtanda
Med gott humör
Livets teater
Personlighets klyveri




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-17 15:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
samhället gör framsteg
om alla är innovativa
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson