Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är nyckeln.


Själsfrände

Det är natt nu, vad vore jag utan mitt ljus? Du är min skatt du, vad vore jag utan tur? Jag känner mig fri, aldrig en fånge med dig. Om jag var syd, så skulle du vara nord. Allt där emellan känslorna för dig, som pumpar i mitt blod. Om jag hamnar i chock, så är du mitt lugn. Blotta tanken på ett liv utan dig, det är en börda alldeles för tung.
Hör mig, se mig, känn mig. Det kommer aldrig att vara jag som lämnar dig. Så länge du är vid liv alstrar jag, av evig energi.







Moodsjoey
Februari 2018




Fri vers av Moodsjoey
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-17 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moodsjoey