Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem gav er rätten?

Vem gav er rätten att göra mig blind?

Vem gav er rätten att bestämma, vad jag ska göra av min tid?

Vem gav er rätten att, bestämma konsekvenserna av mina snea kliv.

Vem gav er makten?
Vilka slöt sig till pakten?
Var det samma som, släppte ut farorna på natten?

Vem gav er rätten att, festa på skatten?
När en tredjedel av världens befolkning, är utan vatten?

Vem gav er rätten att styra mitt öde?
Var det samma som gav er rätten att, välja ut den döde?

Vem gav er rätten att fängsla min själ?
När jag kom till världen, för att göra väl.

Allt är en illusion, skapad och fängslad av tron.
Jag ser propaganda, jag hör propaganda!
Fuck, låt mig bara andas.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Moodsjoey
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-30 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moodsjoey