Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens romans

Förlorad, jag är förlorad utan din kärlek.
Utspelad, jag är utspelad av livets vishet.
Vindarna viskar ditt namn.
Solen påminner om skenet som försvann.
Månen fångar mig i famn.
Stjärnorna distanserar mig från din hand.
Fängslad, kan du släppa mig fri?
Medveten, men i minnen spenderar jag tid.
Jag är ömtålig, det vet Gud väl.
I väntan på en ny romans.
Frågan är bara, när?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Moodsjoey
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-31 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moodsjoey