Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regissör för en dag

En ny dag, positivt.
Ett nytt kapitel, relativt.
Tar mig ann livet, definitivt.
Här och nu, selektivt.

Kärlek till dig, mon ami.
Lyssnar på mina tankar, en melodi.
Bara för idag, min regi.




Fri vers (Fri form) av Moodsjoey
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 12:17



Bookmark and Share


    Asta Kass
Åh! Gillar formen på dikten! Hur du avslutar varje mening med ett adjektiv i första strofen och substantiv i andra.
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Moodsjoey