Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykortet från andra sidan

Jag står på botten. Tittar upp, vill nå toppen.
Känner ivern i min kropp.
Men, Skammen för att vara mannen. Som gjorde allt för grammen.
Tar över och vill skylla mig för ödet.
Visa mig den snabba vägen till döden.
Minnen från livet i en flashback.
Panikens drag, ett djupt andetag.
Ser ett skenande ljus, där är skatten.
Vill leva, försöker att säga tack.
Men, jag är under vatten.




Fri vers av Moodsjoey
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-08 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moodsjoey