Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i ett mirakel

Fast i en känsla.
Men fri från den långa väntan.
Fast i en evighet.
Men fri att uppleva kärlek.
Berusad av insikt.
Blir förförd av en ny livsstil.
Medveten gör inget förhastat.
Ingen tid går borttappad.
Livet är gåvan från ovan.
Lev ett mirakel, skåda!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Moodsjoey
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-05 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moodsjoey