Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanlig jävel

Jag är en vanlig jävel

precis så vanlig att ingen lyssnar när taken färgas röda
mina ord blir bara en stilsam bris vid ett öde hav
svartsotiga flagor från min pannas glöd
täcker utan kraft det röda stillsamt tyst

Det går 15 000 ord på varje kommentar
mitt hjärta är ett svart hål där ingenting kommer ut
men allting försvinner

Dör

Jag kämpar vilt i det svarta hålets virvel
Vill ut
Vill in
Vill storma in i din tystaste vrå
Äga den

Skända den så elden brinner starkare än kölden

Men

Jag är en vanlig jävel




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-18 08:47



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Vanlig kanske mer ska tolkas som känslan man ibland har!

Själv är jag ibland jävligt bvanlig och ibland ovanlig :)

Någon annan kan tycka helt annorlunda!

Blir ungefär som ordet normal!
2018-02-18

  Fulbergarn
beskrivning som andas kämpaglöd och läser man några gånger...

och jag är en ovanlig jävel och jag blir att undrar om skillnaden är så stor
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ