Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hälsning från en vinterdag i Finland


synvilla

Ute är det för kallt för en ängel att flyga
Kärleken kommer aldrig, den har icke lärt sig smyga
I ansiktet piskas mängdvis med snö
En ängel som vågar sig ut skulle sannolikt dö
Jag ser bilder på dig, men tror det är fantasier
För att få nån som dej behövs minst ett dussin genier
Men det är inte tid att ge upp, nej jag måste försöka
Annars kommer du alltid i mina tankar att spöka




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-18 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand