Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig att orka kämpa

Kom ihåg imorgon är alltid en ny dag
En ny chans att orka ta i med nya tag
Glöm aldrig hjälpen du givit till andra
Att aldrig ensam på vägen du vandra
Att alltid någon i dina skor vill bo
Att du är värd så mycket o på dej själv bör tro
Alla dåliga dagar blott en prövning på vägen
Om problemen sina bör man aldrig hålla sig tegen
Håll hoppet uppe
Var stolt över den du är
För alltid någon annans avund vi bär




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-21 19:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Dessa ord tar jag till mig, fina!
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand