Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra vibrationer

Känner vibrationen från sängen
Detta är normalt, kan kallas refrängen
För pirret jag känner när namnet ditt, lyser upp på min skärm
Vet inte hur man skulle förklara detta, saknar en förklarande term
I början spela jag cool, tog tid på mig stt svara
Med tiden blev det svårare, nu något jag inte skulle klara
Interaktion sker ofta via skärm, o saknar all värme
Men tiden vi spenderar, känner vi blir bara närmre




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-10 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand