Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte

jag tänker inte skriva om dig
jag tänker inte prata om dig

jag önskar att jag kunde säga
att jag inte ens tänker tänka på dig längre

och att det skulle vara så enkelt
för du är inte värd det




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2018-02-19 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP