Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring en mil

Köp ett hus, köp en bil
spring en mil
Köp trendigaste maten
Och lägg på de snyggaste faten
Köp sjysta kläder och skaffa en stil
Spring ännu en mil
Kolla alla trender
Köp frukt och en smoothieblender
Ta en selfie med ett smil
Spring mil efter mil
Publicera på insta, fejjan och twitter
Skriv en status med ett fnitter
Framhåll vikten av att inte sitta still
Spring en runda till
Visa att du har huvudet på skaft
Skriv en uppdatering om tankens kraft
Skriv att den kan göra dig frisk
Tillsammans med frukt och fisk
Spring ett extra varv
Acceptera inget slarv
Ta en selfie där du visar formen
Visa sexpacksnormen
medan jag postar att trots allt slit och nyttigt tugg,
brydde sig inte livet och cancern ett dugg




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-19 17:39



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
hm sant det finns de som faller döda ned i motionsspåret
2018-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Rym en dag...
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta