Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biskopsgården bibliotek måndagen den 18 februari kl. 17:12

Bibliotekarien fångar
Ahmed i flykten
när han springer
mellan hyllorna
i biblioteket

"Du får gärna vara här
om du håller dig lugn"

Ahmed slår sig ned på en stol
och stirrar ut genom fönstret

1365 tunga inbundna böcker
suckar lider och längtar
efter ännu en fläkt
av Ahmeds spontanrörelser
och sprudlande liv

"Kom hit och lek imorgon igen
klockan 10 när bibliotekarien är på rast"




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-19 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP