Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Wentworth

Glödande ögon
Dödande blick
Fylliga läppar
Det obeskrivliga leendet
Vackrare än solnedgången
En lysande stjärna




Fri vers av aicha
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-06-04 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aicha