Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten lek med det förbjudna ;) Nu blir jag nog hängd och dömd :p


Lockelse i djupet av ett mörkt sinne

En blick
En vilja
Dessa djupblåa ögon

Tittar bort
Måste titta bort
Får inte titta
SER

Du är galen
Hon är ung
Din jävla kåtbock!

Men det är inte jag som söker
kan inte
får inte

Längtan att möta mjuk varm ung het hud
Vad?
Varför?

Måste sluta tänka på hennes ögon
hennes mjuka röda lockande läppar
ett obesudlat sinne?
Mitt djupa inre blir mörkt
alltför mörkt
jag virvlar rakt in
i det svarta hålet

Snön faller sakta och jag svävar med mot undergång i allas ögon
utom de blåa som bara ser mig

Fan ta åtrå och längtan




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 18:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
kärlek har ingen ålder, men det känns igen,
2018-02-21

  Spik

Attraktion har ingen ålder ;)
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ