Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku i februari

Stannfåglar kvittrar
tokiga kärlekssånger

trotsar snöyran

YM Bohmman-18




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-21 16:53



Bookmark and Share


  ULJO
Snart kommer det flera
2018-02-22

  Gunnel Eriksson VIP
De känner av ljuset och anar våren
precis som vi människor.
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER