Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske du vill?

vi stod där och hängde
du rökte, jag var med som sällskap
en timme kvar tills de stängde
vi var ute på en öl i all vänskap

”ska vi gå in ännu?” frågade du
jag såg dig i ögonen och hade på känn
att du tänkte på samma sak som jag
att det var ett tag sen

ett tag sen man fick sex
och när såna tankar väcks
är det lite farligt,
lite svårt att ta det varligt

när det kommer till känslor
är jag nog fortfarande 17 år
inte mycket varken sans eller vett
det brukar lätt bli väldigt hett

”hem till dig?, sa du, ”okej.”
lite soffhäng, sen min säng
det blev hett, det blev vått
nästa morgon undrade jag om vi kunde ha undgått

att det gick såhär
och om jag nu höll på att bli kär
jag tittade på dig där du sov
och tänkte ”kanske du vill – en gång till?”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-22 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP