Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Dig


In memoriam

Semestrar, resor, fester och besök
Du var med, men jag såg dig som en biroll
Du var snäll, rolig, hade ideeer och var världsbäst på spökhistorier
Fick oss att bli jätterädda, vi kunde inte somna om kvällarna
Du lärde mig saker, jag var imponerad
Men det är först nu som jag förstår hur mycket du verkligen betydde för omgivningen

Du kommer alltid leva kvar i våra tankar




Fri vers av Fairy
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-06-04 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy