Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det som sägs bakom det som sägs?


Orden är trasiga men ingen ser dem

Ge USA:s Allah-barn kärlek
Norge skar ned alla barns kärlek
Alla barnen skärper sig och ger
Jesus är en skam för Alban
Allah bar med en ljus älskog
Elsladd ska ge ljus barndom
Är alla barn skarn som ges tur
Ge ut änkan som skar i barnen
Är all skare i barnens skidtur
Jesus är bara allmänt kär
Bara en ges tur i all kärlek
Jesus härskar Albans barn




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-23 02:44



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
orden skär -
genom nutid
och dåtid
av religionskrig
oförstånd'och kärlekslöshet
2018-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Måste fortsätta att fundera!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP