Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alltid förr...

Vill säga så mycket
men saknar ju ord
Det är helt tomt
På uttryckens bord

För jag kan inte säga vad jag känner
Och hur ja mår
Jag kan ej berätta
Om mina sår

Bygger upp murar
För att mig försvara
Bygger upp dammar
För att känslor förvara

För jag vill inget säga
Jag vill inte tala
Helst av allt
Mina känslor jag skala

För ja har blivit sårad
För många gånger
Säger det tyst
Utan några sånger




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-23 10:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande självporträtt!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand