Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förmodanden



jag kan uppleva det som
att ungefär 90 %
av folks uppfattningar om andra
bygger på fantasier och förmodanden
om dessas motiv
och i vart och ett fall
är det grundat i en egen negativ självbild

man vill ha sina fiender utanför sig




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-23 11:51



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ett förmodande
Är ett förmodande
Ej en sanning. ..
Så sant!
Spegel.spegel på
Väggen där
Visa mig vem min
fiende är. ..
:}

2018-02-23

  Poeten Salvador VIP
Vi projerar vårt oönskade
2018-02-23

  Kaptenlöjtnant
Grym, men jag måste få en tid. redan vid procenten försvann mitt förstånd
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP