Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sitter i en teknikens kniptång

 Vi trodde att tekniken skulle 

avlasta oss en massa arbete 

och åstadkomma säkerhet.

Så blev det tyvärr inte; 

vi blev istället teknikens fångar

Cybersäkerheten är ett moras 

Banksekretessen tenderar att bli ett korthus

Statliga institutioner typ Transportstyrelsen

ser sig inte för när de lägger ut beställningar

på tjänster till företag, även utomlands

där viktiga sekretesskrav inte garanterats




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 19:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja en dag så kommer allt mer eller mindre fallera och då står "säkerheten" där med sin så kallade säkerhet... De få som klarar sig är de som idag anses som bakåtsträvare. Dock det är nog dessa individer som kommer att vara de som i sådana fall kommer sant att överleva, för vi har inte samlat vänner på nån I-phone etc och sen sitter som fån när allt kollapsar... Eller litar för mycket på att allt ska funka. Det är bra att du skriver om dessa saker, för det är tyvärr sällsynt få som gör det och det är viktigt att inse hur fel samhället är angående detta.
2018-02-24

  Kungskobran VIP
Kanske var det bättre på stenåldern då fanns inte så mycket teknik
2018-02-24

    Sefarge VIP
Bra eldsfackla!
Allsköns bolag
skumma bolag
Förökar sig som
Svampar ur jorden
Lagens arm hinner
ej med med och
Konsumenter d.v.s
gräsrötterna blir
lidande allt medan
Allians mupparna
Talar om " Marknadens
frihet att lura skiten
ur folk" Lavemang i ändan
På dom!
Någon ordning måste det
Ju vara med regler redan
från början. ..


2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP