Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur i oturen. ..eller?



Efter att ha missat
Färdtjänst av olika
anledningar så när
De till sist äntligen
anlände. ..

Hade hon åkt på
evig Gudstjänst
dagen innan. ..




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-23 20:14



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Skärpt satir!
2018-02-25

  Bossepoet från Österbotten
Kyrkan fann ändå
till slut sitt mål
kommen alla till och de
som kräver själavård.
Färdsätt, begravning
transport embalage ordnas.
Gps kod kräves
2018-02-25

  Valter Örn VIP
Färdtjänsten har tappat färdspänsten. Den är som en motsträvig tax; den kommer kallad men inte strax.
2018-02-23

  Kungskobran VIP
Otjänsten är en bättre beteckning
2018-02-23

  henke_r
Postnord i taxiformat;)
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP