Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en musikers himmel

ett café med en jukebox
vars alla låtar är skrivna av mig

där människor lägger i slantar
för att få lyssna på dem

obegränsat med
ekonomiskt understöd

för mig för att skriva musik
och ge ut den och få den framförd

( ingenting säger
att den här dikten måste vara
varken realistisk eller rimlig...)

( fortsättning följer...)




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-24 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP